Middag

Hejsan,vart i nödinge med Emma och Ebba och nu ska vi äta! Vi är så bra på att laga mat så haha! Senare får vi se vad som händer de kanske kommer några hit eller så drar vi ut i dont knooow.men vi hörs ha en bra lördag puss och kram! ❤


Påväg hem

Hej,sitter i Fannys bil påväg hem från en match!mötte ett stockholmslag och vann nästan de blev 6-5 men vi tappade det lite i andra!men nu ska jag hem till Emma så sover jag där,göttgött sen kommer Ebba! Ensama och sånt också! Men vi hörs när jag kommer hem puss!


17:10

Hej,ligger och kollar på film har jätte tråkigt finns ingenting att göra? Och Emma kommer typ inte förrens 8..världens tråkigaste fredag haha..
Men ny ska jag fortsätta att kolla så hörs vi mer senare! ❤
Min min min!


dagens inspirationsbild

Skater girls and sommer feelings!




Godmorgon

Hej,håller på och gör iordning mig ska snart upp till Johanna så går vi till skolan!håkis ska sova här inatt ovanligt? Haha men hon kommer vid 8 för hon är på moppe grej.
Innan hon kommer vet jag inte riktigt vad jag ska göra vi hörs senare puss!


Boyfriend

Är inte direkt ett "stort" fan av Justin bieber men denna låten är faktiskt riktigt bra gillar den starkt! Vad tycker ni?


Dagens snygging!

cristiano ronaldo ❤


Godmorgon

Hej,har precis blivit klar och ska snart dra upp till Emma så tar vi moppen till skolan!lika fucking lång dag idag som igår,jag orkar inte..
Jaja efter skolan vet jag inte om jag och Emma ska träna på gymmet eller inte får la se haha,annars ska jag nog inte göra så mycket kanske plugga tyska vi hörs! ❤


21:51

Hej baaabes,kom precis hem från dansen,de va kul men inte jätte de va jätte många där och man fick nästan ingen plats..haha men de är lugnt!
Men snart blir de big brother och sen sova!vet att jag inte skriver så jätte mycket speciellt och att jag har börjat uppdatera sämre men de kommer bli bättre jag lovar haha så sluta inte följa mig,kommer göra tidsinställda osånt hehe! Men vi hörs imon puss! ❤


Whit Johanna

Hej,kom precis hem från skolan iskallt ute herregud!men nu kom jag och Johanna precis hem till mig och äter Billys hihi! Senare blir det dans och hem och lägga sig! Bloggar innan jag drar till dansen puss ❤


Onsdag

Hejsan goingar!sitter på svenskan har precis haft hemkunskap idag slutar jag halv 4 tror jag,åh va segt..efter skolan blir de dans träning i nödinge får se om jag hittar på något mer men vi hörs senare puss och kram! ❤


You got that one thing!

Hej alla sötisar,sitter och kollar på wipeout efter en go träning på Brandsbo!har varit jätte skönt väder idag också hur gött som helst,eller va tycker ni? Men tror jag ska städa ordning lite på mitt rum innan jag lägger mig ser ut som att någon släppt en bomb eller något haha?och sen blir de big brother såklart vi hörs mer ikväll eller imon hoppas ni har haft en grym dag puss! ❤


Nu går de gött


Tyska

Hejsan!sitter på tyskan trött som ett as orkar inte vara i skolan..skit hungrig också hann inte äta..menmen.
Slutar halv 2 eller något så de är gött,sen blir de träning på Brandsbo skitgött bor så nära så!men vi hörs senare puss


Godmorgon

Hejsan hinner inte blogga så mycket nu har väldigt bråttom så vi hörs lite senare! ❤


Mörkbrunt!


Hemma hos bråten

Hejsan,fick skjuts av emma till fsrmor och farfar efter skolan bara för hon är så himla bra! Och nu kom jag precis hem till bråten och ska nog baka hihihihih!sen får vi se vad vi hittar på kanske går ut eller något.vi hörs puss


SO

hej på er! förlåt att jag inte har bloggat idag, har typ inte orkat det.. men nu sitter jag på so:n och ska arbeta med en miljö inlärning.
Efter skolan ska jag till farmor och farfar eftersom jag inte var där igår. Vi hörs halv 4 eller någonting när jag slutar.


Big brother och Jersey shore!

Hejsan,ligger och kollar på bi brother live,Hanna w är ju där och jockeboi tror faktiskt Hanna kommer gå in i huset igen haha! Vad tror ni?
Snart blir de Jersey shore också WIHO vi hörs mer imon puss!


19:28

Hejsan,jag har precis ätit kycklingsallad efter träningen vi hade!blev lite bråk på träningen också haha! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag nog till farmor och farfar!


Hos johanna

Hejsan,kom hem från kyrkan vid fyra ungefär nu sitter jag hos Johanna och väntar tills hon har ätit klart sen drar vi på fotbollsträning,vi ska testa våra nya träningsställ,och shorts och t-shirt så de blir nog kul,men jag bloggar bättre när jag kommer hem puss❤


Precis vaknat

Hejsan,vaknade precis och ligger fortfarande kvar i sängen,idag blir de konfa från ett till fyra jag orkar verkligen inte så sjukt tråkigt!och klockan fem blir de fotbolls träning så måste skynda mig hem.vi hörs senare puss❤


jontes place

Hej,sitter uppe hos jonte och gör inte så mycket sitter och snackar om massa bara!jag och Emma ska snart hem tror jag,sen blir de kyrkan imon fyfaaaan asså..vi hörs mer imon eller senare ikväll pusspuss!


silviakaaaka

Hejsan,har precis bakat silviakaka med johanniis!Den blev asa bra hihi,vi borde jobba som bagare haha!
Annars har vi inte gjort så mycket vi har spelat kort osånt..och får se vad som händer senare puss!



gryyyym låt

Godmorgon

Hej,förlåt för jag inte blogga på kvällen igår men va med massa kompisar! Och sen kom jonte,Linus och Ebba ner också.vi gjorde inte jätte mycket,då stack jag och Emma hem vid ungefär halv 1! Men nu ska Emma snart spela match lycka till,till henne haha! Och jag ska vara med Johanna men vi hörs pussar


Hihihihih

Heeej,sitter och chillar i solen med,Fanny,johanna,Emma och Emma!
Har precis tagit mopparna till Shell och köpt glass hihi! 30 grader i solen Fyfan va gött!här får ni en bild på min lilla sötnos hahhaah!!!


Fyfan va gött!

Helt underbart väder herregud! Kom precis hem och har bytt om till shorts och är med Håkis hon sover här idag! Så ska vi äta grillat om en stund,känns verkligen som sommar nu.ha en fortsatt bra dag,för de ska jag!Puss


Godmorgon

Hej,har precis gjort iordning mig och ska dra till skolan typ nu! Sovit asa gött också! Slutar två och ska ha keramik och ämnesfördjupning idag hihi chill! Vi hörs i skolan,have a good day.


Hemma

Hej,va på gudstjänst för en stund sen lika tråkigt som vanligt..och nu sitter jag med ricinolja i håret och ska snart duscha,sen blir de big brother,åh va gött!vi hörs imon hoppas ni haft en bra dag!
Loooove you


Summer feelings

Hej,sitter hos Emma på hennes altan har precis åkt och köpt glass hihi.så nu ska vi njuta och spela skip-bo och lyssna på riktigt go musik! Underbar torsdag,ha en bra dag hihi puss!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3253225/images/2012/pic_195028873.jpg" class="image">


SOS

Hej sitter i cafét nu och spelar kort med Johanna och Amanda, har elevens val idag så har sån där sex och samlevnad haha! Börjar nu så bloggar senare puss!


Precis kommit hem

Hejsan,jag kom precis hem från dansen och snart blir de att gå och läggs sig i sägen och kolla på big brother! Imon och på fredag har vi elevensval riktigt chill slutar 2 varje dag! Taggar SOS imon då haha..vi hörs imon puss!


Push

Hej,har precis ätit hemma hos bråten sten är hon på riktigt..
Ska snart dra till mötet till festivalborg och sen dansträning,vi hörs mer ikväll!
Riktigt bra låt,de är lixom våran låt

Godmorgon

Hejsan,gick upp vid 8,ska göra mig iordning orkar inte ens gå till skolan idag men va har jag för val? Det är onsdag och jag slutar kvart i fyra,kan de bli bättre? Aa..


20:38

Heeej,har precis duschat efter träningen vi va inte alls många på träningen idag så dom som läser detta och vet att dom
inte kom kan ta åt sig haha ;)
Men nu sitter jag och kollat på wipe out!sjukt roligt pogram haha! Senare ikväll blir de big brother!pusspuss


Gästbloggning

Hallue är hos Brandt nu och hon fråga ifall jag kunde blogga så visst eftersom jag är så snäll och underbar vän så självklart kunde jag göra de;)
Haha men vi gör inte så mycket får väll se va ska vi göra, träning vid halv sex så men hon bloggar sen hejdååååå


Sitting in the café

Hej alla goingar!
Förlåt för jag inte bloggat idag har totalt glömt av de:( men ska blogga så mycket jag kan idag!
Just nu sitter jag och pluggar till so provet med Johanna som är om tio minuter tagggga då!
sista lektionen också sen blir det att dra hem och ikväll blir det träning vi hörs sen puss


Plugg plugg & plugg..

Hej,sitter och pluggar tyska och SO som bara den,har slått vad om att jag ska vara bättre än Emma på tyska provet imon så jag får bara fortsätta att plugga haha!Och ja jag har jacka på mig för de är jävligt kallt!!


SOOOOOO

Hej alla mina fina läsare,
Sitter med Johanna och övar inför so provet imon och hon kan typ allt haha, och jag kan typ inget hehe.....
Och så har jag tyska prov också bajsbajsbajs....
Så det blir att plugga hela dagen..
Men hejdå vi hörs senare puss!


Måndag..

Hej,gick upp vid ungefär 8 hat sovit skit dåligt vaknat typ tusen gånger inatt,men är endå inte då jätte trött..soligt idag bara att de inte är så varmt haha..vi hörs mer senare puss och kram!


Ba för jag har planerat min kväll!

Hej,Nu blir de att kolla på "Så ska de låta" Danny och Molly ska vara med ikväll hihihihi Danny <3<3
Efter de blir de big brother,och klockan 10 börjar dom nya avsnitten av Jersey shore!! fan va jag har längtat haha..så har jag fått massa gott av farmor och farfar som precis har kommit hem! myyysigt nu vet ni hur min kväll ser ut hehe.Hörs imon puss!


DAGENS SNYGGING

DJ Pauly D ❤


15:54

förlåt förlåt förlåt,kom precis hem från match med damerna gick inte bra alls förlorade..och håller på och äter nu.han inte blogga innan jag åkte till matchen..men snart ska jag plugga så blir de det resten av dagen,kul..
vi hörs mer sen!


Godnatt

Hejsan,dålig uppdatering idag jag vet..har inte tänkt på att blogga osånt.men kom precis hem från bråten,gick med jonte och Linus.nu ska jag snart sova och taggs match med damerna sen plugga hela dagen..
Vi hörs imon puss och kram skumbanan


18:32

Tjäääännanaannan.kom precis till bråten,efter ett långt 40-års kalas haha..
Nu gör vi typ ingenting..senare ska vi nog vara med jonte och Linus hihi men vi hörs puss!


11:39

Hej,vaknade precis hur gött som helst!vs då trött igår va..
Ska inte göra något nu men senare vid typ 3 ska jag på 40-års kalas..döda mig också.senare ska jag nog va med kompisar,ska ni göra idag?


10-0

Hejsan,har duschat efter matchen precis vi vann med 10-0 vi är så sjukt grymma tillsammans tjejer! Kärlek
Nu blir de att göra sig iordning kanske och dra till bråten och sova där om jag orkar osånt haha..annars ska jag bara ta de lugnt..vi hörs senare eller imon puss!
Haha söta..


Match

Hej åker till samlingen nu osånt önska mig lycka till?! Vi hörs efter matchen puss


Detta ska vara en rubrik

Hej,kom precis hem och nu ska jag nog inte göra så mycket? Vet inte riktigt Johanna kanske kommer,sen blir de match tagga!! Efter matchen ska jag hem eller så ska jag till bråten tror jag.
Men vi hörs puss


@skolan

Hej kom precis till skolan med Emma och Johanna,ska snart ha svenska göttgött. senare blir de att spela match med mitt riktiga lag haha..första matchen på länge så de ska bli gött! Hörs senare


Sista för dagen

Hej,ligger och kollar på big brother!
Har egentligen ingenting att skriva haha? Så vi säger godnatt så hörs vi imon! ❤


Keep your head up and smile

Hej ligger och kollar på TV,skulle gymmat idag också men de blev inte så.
Ska snart göra klart min engelska den ska va klar idag så jag får skynda mig haha!ont i huvudet också känns bara som att jag ska dö orkar verkligen inte..
Men vi hörs ikväll pussar!
Egypten 2012


DAGENS SNYGGING

Ulrik Munther❤


Godmorgon

Hej,har sovmorgon idag så gick upp vid 9 ungefär.håller på och gör iordning mig och lyssnar på lite musik!
Ska dra till skolan med Emma ungefär kvart över,men vi hörs senare puss!


Sista för dagen!

Hejsan,va och dansa för en stund sen,faktiskt riktigt roligt idag!löste saker osånt också.
Nu ligger jag och kollar på big brother!
Kommer nog inte blogga mer idag så vi hörs imon igen puss!


kom precis hem

Hejsan kom precis hem efter en lång skoldag, hängde med Johanna direkt så vi ska nog göra våfflor gooott!
Asa gött väder idag också,mötet som va för festivalbog var inställt idag också så tror att de blir att dansa senare!
Men vi hörs senare! 


Bild från sommaren,underbara minnen med bästaste!

Degar i solen!

Hej,sitter och lyssnar på musik och spelar kort i solen helt underbart med detta vädret!kärlek


Time for school

Hej,kom precis upp till Emma och skavt ska dra typ nu till skolan! Slutar skitsent idag..orkaaaar inte.
Efter skolan så ska jag nog dra på mötet till fetivalborg om de nu är någon?! Med Johanna och bråten,vi hörs pussar och kramar!


Don't take anything for granted

Hej,ligger och kollar på wipeout i min mysiga säng!
Och har precis duschat osånt senare blir de big brother! Och sova,har verkligen varit en skitdag.. Hur har eran dag varit?


DAGENS INSPIRATIONSBILD


Så jävla trött på dig.

Helt allvarligt? så himla trött på dig vi har varit kompisar väldigt länge och du kallar mig en fet bitch och massa?
Att man kan göra så mot en kompis? Har ni någonsin varit med om de? att man kan göra så efter att ha varit vänner väldigt länge?Så jävla lågt,patetiskt
Orkar verkligen inte med dig längre,du betyder ingenting för mig.FUCK YOU



Nyvaaaaaken

Hejsan,vaknade nästan precis och ska snart gå upp till Johanna,så drar vi till skolan!har inte mycket att skriva nu vi hörs senare puss!


Ricinolja

Hejsan,kom precis hem och ska hoppa in i duschen!
Har vart och handlat med mamma så köpte jag Ricinolja som finns att köpa på apoteket,har hört att håret växer mycket snabbare!Så du jävlar,hoppas verkligen att de fungerar!
Vi hörs puss!Här är bilder på folk som har testat sjukt mycket skillnad!



Dagens inspirationsbild!


Mums!

Plättar nu!och snart tillbaka till skolan


Summer feelings

Hejsan,sitter hemma på altanen med Johanna och lyssnar på go musik i solen börjar verkligen kännas som sommar,har inställt till klockan 2 helt underbart!
Sen blir de bara tillbaka och ha NO sen sluta! Puss


Fuck mondays

Hejsan,sitter på klassrådet och lyssnar på melodifestival låtarna.
Slutar as sent idag som varenda fucking dag hehe..
När jag kommer hem blir de att plugga åh roligt verkligen.
Vi hörs puss!


Big brother!

Ligger och kollar på big brother,tråkigt att Hanna.W kommer lämna fast ändå inte vad tycker ni?
Tänkte bara göra ett litet inlägg,ska sova snart så är de skola imon segt..
Vi hörs imon!
Söt jag är..


DAGENS SNYGGING

Andre zuniga ❤


Match!

Hejsan,vet att jag inte bloggat idag,spelade match med damerna och orkade faktiskt inte blogga imorse!
Gick skitbra första,sen andra gick de sämre,kände att jag verkligen inte orkade i andra heller..
Men nu blir de hem och ta en dusch och bara ta de lugnt!skola imon igen..helgen har gått skit fort..
Men vi hörs pusshej


00:10

Hejhej,vill bara säga att jag är så jävla fucking irriterad va helt sjukt,danny skulle ju fan komma etta? Han va värd de så jävla bra!skamm på svenska folket..menmen finns inget jag kan göra!
Nu ska jag och Emma gå och lägga oss och kolla på paradise hotel,pussar!


Dansen och melodifestivalen

Hejsan,har dansat osånt nu fyfan va kul de va! Var så himla nervös i början sen när vi gick in och börja dansa gick de skitbra!grymma va vi! Hoppas de går bra för Sandra och sabi nu också!
Men nu har jag precis kommit hem med Håkis och bråtis,så nu ska vi kolla melodifestivalen kom igen nu DANNY du är bäst!!


Pause

Hej,har en liten pause i dansen så tänkte jag kunde göra ett snabbt inlägg,sitter och äter och ska fixa sminket och allt sånt nu ni får säkert en bild hihi!
Pusshej!
Har nästan ingen teckning så de blir ingen bild..


My daay

Hejsan sötisar!jg och Johanna vaknade vid 12 och har precis ätit frukost!klockan två drar vi till Ale gymnasium och dansar de är ju den UKM saken ikväll så alla vi ska uppträda!
Kommer försöka att blogga så mycket dom möjligt under dagen för vi måste gå igenom danserna från klockan två till typ sex och så ska vi fixa sminket och håret!men ska verkligen försöka blogga!


Godis och film!

Hejsan,precis varit och handlat massa gott med idioten Johanna i nödinge!
Nu sitter hon och äter tacos sen drar vi ner till mig och kollar på filmer och big brother klockan 10 hihi mysigt
Vi hörs ikväll puss!


DAGENS SNYGGING!

Robert buckley! ❤


Fridaaay

Hejsan,sitter på NO:n,har precis haft svenska och läst hela lektionen!
Äntligen fredag nu också,idag ska jag vara med Johanna och vi kanske ska träffa en kompis!ska ni göra idag?


21:49

Hejhej,precis duschat efter gymmet och nu ligger jag och kollar på biggest loser Sverige med mammi!
Snart blir de big brother hihi sen sova,underbart att de är fredag imon denna veckan gick super fort!
Men vi hörs mer imon puss och kram!


Dagens inspirationsbild


Home!

Hej,precis kommit hem från skolan,och ska hjälpa till med maten och sen blir de att åka till alafors till Emma och sen drar vi till gymmet!beach 2012 woopwoop.
Vad ska ni göra?


Engelska!

Hejsan snyggigar!sitter på Engelskan och håller på med någon konstig grej haha jag fattar verkligen inte hur jag ska göra?! Och våran lärare hjälper oss ju inte.irriterande
Inte så intressant inlägg menmen..
Vi hörs puss!


09:13

Godmorgon,vaknade precis och ska göra mig iordning! Helt allvarlig jag som äntligen trodde att de skulle vara varmt och gött men nej vi kan ju ha vinter ett tag till??!??? Irriterad..bara jag som verkligen inte orkar med snö längre?
Men vi hörs puss!
Jag är verkligen söt när jag är nyvaken! Haha


Dålig uppdatering..

Hejsan sötisar! Shit vad jag har varit dålig på att blogga idag känner jag och jag LOVAR att de kommer bli bättre imon! Aja men nu har jag precis ätit toast hihi och kom hem från dansen för kanske en halv timma sen!
Va på mötet för att jobba på festivalborg så de ska jag och Johanna och några fler vara!kapten röd ska dit hur coolt är inte de då?!????!!!! Kanske till och med kommer få träffa han,men snart blir de big brother och sängen!sovmorgon imon också fyfan va gött,men kanske bloggar senare annars imon,ha de gott puss!


17:22

Hejsan,dålig uppdatering jag vet..nu är jag med johanna och vi har precis ätit gott!så nu ska vi göra iordning oss för dans! Sen blir de big brother!
Hörs puss


Skolan yeah!

Hejsan alla söta! Hade hemkunskap imorse gjorde plättar,och ni sitter jag i cafét och läser någon bok som heter SÅLD!
Idag slutar jag 4..åh vill bara va ledig längre.
Menmen,efter skolan drar jag med Johanna hem eller hon med mig,så blir de dans ikväll,hörs senare puss!


Big brother

Hejsan,har precis duschat och tränat,jag duscha på 5 minuter för att jag inte skulle missa något från big brother hur grym är inte jag?
Men vi hörs mer imon puss!


Dagens inspirationsbild


Only hope!

Hejsan,carro och Emma gick hem för en liten stund sen så nu håller jag på och städa mitt rum och lyssnar på musik så duktig som jag är!
Senare vid 7 blir de träning med damerna!ska ni göra idag?


12:11

Hejsan sötisar,vaknade typ precis och har precis ätit frukost!Emma,Carro och jonte sov här fast jontes mamma ringde klockan sex på morgonen och sa att han skulle komma hem haha..
Alla log vakna till typ fyra eller något förutom Carro,haha men nu ska vi nog inte göra något,måste plugga osånt senare ändå pusshej!


gör maaaaaat

hej på er,är just nu hos Emma och gör lite mat senare ska vi till nödinge och köpa lite mys till ikväll. När vi kommer hem igen ska vi nog vara med jonte och Linus, då kollar vi väl på någon film eller liknande!
Carro och Emma sover hos mig inatt så det blir mys!
Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi ikväll, puss


on our way out

carro kom för ungefär 2 timmar sedan,så kollade vi på A walk to remeber, så jävla bra är den!! Ett stort film tips!
nu ska vi gå ut i det härliga väder så får vi se vad vi hittar på.
Vad ska ni göra idag ?

höra senare, puss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3253225/images/2012/pic_192537879.jpg" class="image">


Måndag morgon!

Godmorgon sötisar! nu vaknade jag och Emma göttgött! Nu ska vi snart gå upp och äta osånt tror jag,Linus och Tobbe hållde ju på och ringa typ kl 7 minst tusen gånger för dom har ju skola så jävla jobbiga!
Men bloggar senare puss!


Nu går de gott!

Hejsan,sitter och väntar på att Emma ska bli klar i duschen så jag kan duscha!
Åt precis as god pizza vi kan knappt gå haha..Johanna kommer nog ner när hon har duschat så blir de big brother ovanligt hehe..sen film och myskväll underbart!är klar på mitt rum nu också överlycklig ni får nog en bild senare hihi,puss och kram goingar!


Träning!


i'm left whitout a choice

Hej alla fina!
Sitter på golvet och spelar lite kort och äter vingummi hihi!
Träning klockan 5 och vi är taggade!
Har fått mins nya säng nu också överlycklig haha,vi hörs puss!


Min snyggis!


12:07

Hejsan!nu vaknade jag och Emma,idag ska vi nog åka och köpa ny säng till mig och så är de träning ikväll så sover hon nog här igen! Ska ni göra idag?
Vi hörs senare puss!

 


Jag har världens finaste bror!


Linus place

Hejsan,sitter och chillar hos Linus,med han Emma Emma och jonte!
Ba så ni vet ;) pusshej!

 


Tagga dans!

Hur coola är inte vi då??

 


Lördag!

Hej,Emma har kommit till mig osånt nu,senare så blir de att vara med Emma och Evve också så ska vi försöka att se på melodifestivalen har dans till 8 men får försöka att skynda oss!
Nu gör vi typ ingenting,men vi hittar la på något ;) pusshej!

 


Cupen!

Hejsan,nu är jag hemma från cupen och sånt gick verkligen inte bra kom inte längre än till gruppspelet,vi spelade lika 1 vann 1 och förlora 1 så de va ju lite segt..vi hade bara lite otur idag ;)
Men nu blir de för mig att sova när jag snackat klart med Emma hihi puss godnatt!

 


Cup!

Nu taggar vi cup!! Önska oss lycka till? :D

 


Rubrik

Hejsan,ligger och snackar lite med Emma i FaceTime hehe,kom precis hem också och hittade faktiskt lite saker osånt en as gosig filt!,har mega tråkigt så om ni har lust lägg till mig på Wordfeud hihi,carolinabrandt
Pusshej!

 


My day!

Heeej!
Sitter på sista lektionen slutar 20 över så kommer mormor och mamma och hämtar mig så ska vi kolla på ny säng en 140 :D
Och sen är de cup ikväll,första matchen är kvart över elva haha..
Bloggar senare puss!

 


TEATER

Hejsan,sitter inne på den där pelarteatern med Håkis och Emil haha,ska kolla på någon teater ingen aning om va den heter,bloggar senare puss!

 


GE MIG SOMMAR!

 

 


20:18

Hejsan!har precis varit och kollat upp min rygg och jag va typ lite sne haha..så jag ska typ göra massa små grejer för att de ska bli bättre!hann inte gymma efter de heller för de tog för lång tid..jaja imon är se fredag och cup tagga!!
Bloggar ikväll eller imon puss och kram!

 


16:10

Hejsan alla!Kom precis hem från skolan!Nu blir de att snart äta tror jag och sen dra och kolla upp min rygg och gymma!Efter blir de bara att ta de lugnt,fredag imon också wiiiho!
Hörs senare puss!


goooodmorgon!

Hejsan!,ska snart dra upp till Emma så  går vi till skolan sovmorgon idag (a)
Så slutar jag kvart i fyra efter skolan ska jag åka och kolla upp min rygg har haft ont i den jätte länge nu så ska kolla va de är om de är något!Och efter de ska jag gymma med Emmiis! Bloggar senare puss!


EN BILD NÄR JAG HADE BLONT HÅR,HEJ FJORTIS!

RSS 2.0