16:33

Hejsan, kom hem från skolan för ungefär en halv timma sedan, hade gympa i slutet och kunde inte vara med hade så ont i ryggen, har haft det innan och de känns som att de börjar komma tillbaka och de suger, men hoppas de går över snart!
Ska äta om en liten stund, och sen måste jag till kyrkan vid halv 7 så jag tror de blir så.



Bästa kusinen!

can you blow my whistle baby


Sovmorgon

Godmorgon på er! Alltid lika bra med sovmorgon! Håller på och fixar mig och är snart klar ska upp till Emma om ungefär 20 minuter så åker jag med henne till skolan! Har mycket att göra idag,har engelska och tyska när jag kommer hem jag jag slutar kvart i fyra men de ska nog gå bra.


Big brother och toast

Hej! Matchen gick skit bra låg under med 2-0 och sen tog vi igen det till 4-2 vi är så bra! Så himla kul att spela! Nu blir de big brother och toast mummma!! Sen ska jag sova men vi hörs mer imon puss ❤


Hooooomiie

Nu är jag äntligen hemma! Har haft ont i huvudet hela dagen idag, de suger men jag hoppas det går över snart ska ju spela match vid 7. Så himla taggad för match va, så de är grymt. Ska göra någon grej i Engelskan också men den gör jag ikväll eller imon har verkligen inte lust med de nu med denna huvudvärken..

Men ska lägga mig och bara kolla TV och ta de lungt och sen blir de att åka till samligen, awesome!



Förra sommaren.

Godmorgon

Godmorgon på er! Dålig uppdatering igår jag vet.. ska försöka bli bättre idag.
Ska gå upp till emma om ungefär en kvart så åker vi till skolan, jag orkar inte är så himla trött..
Vet inte ens varför vi är i skolan för vi har inga prov..så de är helt onördigt nu..

Men efter skolan så blir det match på nol ik är så himla taggad!! Ska ni hitta på något roligt idag? Vi hörs senare puss och kram!





Emmmmmas

Hej! Provet gick faktiskt helt okej förut men kunde gått bättre! Men nu kom vi precis till Emma vi har precis varit i nödinge och köpt ben & jerry's göttt! Ska kanske ut och springa idag men får se för har så ont i huvudet.. Men vi sätter på en film och myser nu iallafall så får vi se hur de blir puss!


Godmorgon på er!

Hejsan försov mig lite imorse va så himla trött men nu kom jag precis till mentorstiden och sitter och pluggar lite på mitt SO prov.
Hoppas de kommer att gå bra,slutar tidigt idag så jag ska hem och senare ut och springa med Carro! Har inga mer prov eller läxor under denna veckan så de känns grymt bra! Men vi hörs mer under dagen pyss!


Chris Brown- Don´t wake me up

Hej, jag tänkte bara göra ett kort sista inlägg innan jag går occh lägger mig, träningen va faktiskt riktigt rolig förut! Har iallfall precis kollat big brother, så vi hörs imon, tänkte också lägga in denna låten, så grymt bra! Im in love!!
Godnatt babeees


Plugg,plugg och träning!

Hej,har precis pluggat en stund nu för har prov imon så jag hoppas att de går bra! Ska plugga en liten stund till och efter de kommer Emma förbi så åker vi till nol ik för träning,de ska bli gött. Efter träningen ska jag bara gå och lägga mig och kolla TV har varit seg hela dagen,och haft ont i huvudet.. Hoppas de går över snart vi hörs ikväll snyggingar puss!


Dip dye

Tycker detta är sjukt snyggt och funderar på att göra de! Men vet inte om jag vågar haha.. Vill bara ha längre hår också! Får se om de blir så men funderar starkt på de!


Morning sunshines!

Godmorgon på er.
Just nu sitter jag på bilden och håller med en konstanalys som ska lämnas in idag.
Idag ska jag träna och nog plugga lite också?
Carro har också tvingat mig att börja blogga mycket mer än vad jag gör, och det ska jag allt försöka med! Vi hörs senare, puuusss


gillar den starkt!


Äntligen hemma

Hej! kom precis hem från starrkärr kyrka, har varit där sen klockan 11 och hann inte blogga innan jag drog dit!
Så himla tråkigt och vara där så de är inte sant, men de är inte långt kvar tills jag ska konfimerna mig nu hoppas de kommer bli roligt! Men ska dra ner till tempo med Johanna om ungefär 10 minuter så ska vi köpa morsdag present och efter de ska vi la bada himla gött att poolen är uppe, och plugga lite på SO! vi hörs pussar!



Loreeeeen!!

Fyfan va kul att hon vann Eurovision! Sverige är stolta så himla bra,stolt svensk haha! WIIIHO! Love


Old times with friends

HAHA! fjortisar orkar inte!






Eurovision

Hej, nu är det Eurovision dax, hoppas att looren tar hem hela skiten även fast jag inte hejade på henne haha men hon har en grymt bra låt! Gillar tyskland också, men nu tar looren hem det!! vilken är eran favorit?



löööördag

Hej! Har precis kollat ett big brother avsnitt som jag missade igår med Emma, och AMANDUS GICK TILL FINAL asså är så himla glad, har hejat på han hela tiden så himla kul hoppas han vinner allt haha!
Men nu ska vi hjälpa till att sätta upp poolen, och göra tacos om en stund, sen får vi se vad som händer kanske skulle upp till sjövallen och bada och ikväll kommer eurovision också så vi ska nog kolla på de! Men vi hörs senare puss




AMANDUS SNYGGING!!



Ohyeah

Hej! Kom precis hem från match med damerna på sjövallen, vann med 16-0 haha sjukt! Grymma! Har precis duschat och är med Amanda, Emma och Emma ska nog komma ner så drar vi ut och hittar på något tror jag! Så himla skönt med fredag! Hoppas ni får en grym kväll och helg uppdaterar mer ikväll puss ❤


Fredag!

Hej,har precis haft NO prov och det gick la helt okej hoppas jag! Jätte skönt väder idag också! Ska med Amanda hem efter skolan så ska vi äta grillat och sola bara ta de lugnt, sen drar vi upp till sjövallen och kollar på damerna och kanske ska spela också! Så sover Emmis och Amanda hos mig inatt och får se om de blir mer som sover över hihi,men vi hörs mer senare,så kommer uppdaterna mer nu framöver puss ❤


kärlek!


oppsi

Hej, blogga inte igår jag vet förlåt..Men de ska bli bättre idag!
Emma och Johanna ligger ute i solen och tar de lugnt och jag sitter här inne varmt som satan i gatan är det, riktigt sommar väder! Har ju egentligen prao idag och imon men är hemma love it! Har fotbollsträning senare också uppe på sjövallen och efter den ska Emma kanske sova här får se! Tror dom ska hem snart och då ska ja sätta mig och plugga lite puss hörs sen



15:47

Hejsan! Precis hjälpt mamma att göra sallad till maten oså och My brother kommer ner snart så drar vi till nol ik och tränar, kommer la dö av värmen haha! Har ingenting att skriva om engetligen så ni får några bilder hahah ;)





Justin Bieber- Turn To You


Måndag

Hejsan! Är hemma idag för har så himla ont i magen, men ska snart till tandläkaren, det suger är så sjukt rädd för tandläkaren haha..
Va ute med hunden precis och det är ju varmt som fan! Hur underbart som helst verkligen! 
Ska träna ikväll också om jag får för mamma då..så vi får la se
Himla go vecka också slutar halv 2 imon onsdag och torsdag är det prao men tror jag ska vara hemma dom dagarna hihi och sen är det bara fredag love it! Men vi hörs mer senare puss och kram!




16:22

Hej,Amanda sitter och plattar mitt hår just nu! Jag Johanna och Amanda va precis och kolla på fotboll på Brandsbo, så nu ska vi snart upp till Emma eller så kommer hon ner till mig vi får se! Varmt som fan är det iallfall jag dör!
Men hörs senare pussar ❤


01.30

Hej, whaaaats uppppppp? Sitter hos Johanna och kom in för en liten stund sen var ute med Niko, Pervik och Emma! Så ska sova hos Johanna inatt, vi ska dygna är vi inte häftiga?!?!!
Vi har inte gjort så mycket idag heller bara tagit de lugnt! Imon är det sista dagen innan skolan igen, och har faktiskt kommit fram till att det bara är 13 skoldagar kvar längtar så sjukt mycket verkligen!! Men imon så ska vikolla på match och sen vet jag inte. Men jag kanske bloggar senare puss




Hos emma

Hej! Är med Emma och Emma nu och vi har sovit hos henne idag och Johanna också,vi skulle dygna de gick la sådär haha somnade klockan halv 8..
Nu sitter vi och spelar FIFA och Emma har precis fixat mina ögonbryn ont som fan gör de nu.. Men vi får se vad vi ska göra idag,det känns som de är söndag! Men vi hörs senare puss ❤


Match time

Hej! Sitter och ska snart kolla på match på nol ik med Emma,Emma och Johanna! Haha åkte på Emmas moppe ner alla 4:a som riktiga idioter haha!
Men senare ska vi träffa några fler så ska vi kanske sova över hos någon ❤
Jätte skönt väder iallafall men hörs puss och kram!


Soooooorry

Godmorgon,vet att jag sa jag skulle blogga bättre igår och jag bloggade en gång.. Men jag glömde av och blogga!
Igår va jag med Emma och Emma och vi åkte moppe en stund för My brother har ju precis fått sin,sen va vi hos mig och gjorde inte så mycket senare på kvällen drog vi hem till pervik och niko och kolla på film och snacka! Vi vaknade precis nu så ska la gå upp och äta så får vi se vad vi hittar på hatar vädret verkligen..


Godmorgon

Hej,jag och Emma har precis gjort iordning oss och den andra Emma kommer snart ner till mig haha! Vi ska snart upp till Håkan för hon ska få sin moppe idag hur awesome?! 😃
Vet inte riktigt hur dagen ser ut idag men vi får se helt enkelt,något speciellt ni ska hitta på? Vi hörs senare puss och kram ❤


Godnight

Hej! Gör ett sista inlägg för idag. Jag och Emma kom precis hem från alafors har varit hos pervik med han niko och Ebba! Och innan de så hade vi träning uppe på sjövallen och hade möte också! Men nu ska jag och Emma lägga oss och snacka sen sova,imon kommer det bli bättre uppdatering också! Puss ❤


Godmorgon

Hej! Sista dagen idag sen långhelg så jävla skönt! Håller på och gör iordning mig så ska jag upp till Emma vid typ kvart över så åker jag med henne till skolan! Ska va med min bror idag eller imon va de haha så får se.
Men vi hörs när jag kommit hem från skolan pussar ❤


så jävla fina låtar!


Hemma

Hej,kom hem från skolan för en liten stund sen! Har precis ätit och ska snart träna! Efter de måste jag plugga för har lite grejer jag ska bli klar med.. Sen får vi se ska la gå och lägga mig haha och så blir det big brother, sista dagen imon så de är typ som en fredag underbart med långhelg! Ska ni göra något speciellt? ❤


19:41

Hej,inte bloggat på hela dagen idag.. Men slutade halv 4 idag,det gick så sjukt segt och va verkligen världens tråkigaste dag typ haha..
Johanna hängde med mig hem idag så kolla vi lite på the O.C och åt toast! Men hon gick för en stund sen nu ska jag iallafall duscha efter de får vi se så blir de big brother ikväll pussar! ❤


Svar

Heeeeej sniggingar!
Fick en kommentar på vart jag köpt mina solglasögon och dom har jag köpt på ginatricot i nordstan!

Ligger iallfall och kollar på The O.C, hände med mamma och handlade förut också haha! Ikväll ska jag bara mysa alla favis pogram kom
mer hihi, ska kolla på big brother live och efter det blir de jersey shore! jag bloggar ikväll eller imon puss!



16:25

Hej! Kom precis hem från kalas hos min kusin,och ska berätta lite om går dagen! Bråten kom till mig på morgonen och sen gick vi till henne och kollade på film sen skulle hon iväg på sån moppe grej så jag åkte hem så kom Emma till mig så va vi med varandra till kanske 7 eller va det va? Så kolla jag på någon film som gick på TV jätte bra va den! Sen gick jag till bråten vid 10 så va vi med pervik och niko också för dom ringde mig så va vi ute en stund sen gick vi in till henne! Det va typ de haha..
Men får se vad jag ska göra nu ska nog gå ner och kolla på the O.C och kanske träffa pervik och niko om jag orkar senare puss❤

Bästaste!


Godmorgon eller något

Hej! Gick upp för ungefär en timma sen och ska hoppa in i duschen nu så kommer carro hit sen går vi la till henne så får vi se vad vi hittar på! Var i stan igår och köpte en ny skinjacka älskar den verkligen!! Men nu ska jag göra iordning så bloggar när Carro kommit ❤


Fredag

Hej,sitter på tyskan och har jätte ont i magen av någon Ipren jag tog som va helt konstig haha? Skiter la ni i 😉
Va tvungen att skynda mig imorse för jag orkade inte gå upp va så himla trött men jag kom nästan i tid iallafall!
Slutar 20 över 2 idag så ska jag och Emma ta bussen in till stan,efter de ska vi hem till henne och kolla massa filmer och mysa! Men hörs senare ❤


Emma är påväg

Hej ligger och kollar på the O.C och Emma är påväg hit så vi ska la hitta på något och sen kolla på lets dance! Mys
Blev inte att dra ut och springa för det är så himla tråkigt väder.. Tror det ska vara det resten av veckan också så de är segt! Men bloggar senare puss ❤


Torsdag

Godmorgon! Gick upp vid ungefär 10 över 9 så håller på och fixar mig nu och ska gå vid ungefär 10 över 10! Första lektionen är engelska så de suger ju.. Och slutar kvart i fyra! Efter skolan ska jag och Emma ut och springa och sen kolla på let's dance tillsammans! Och imon är de fredag, har ni några planer inför helgen? Men ska fixa klart mig osånt nu så hörs vi senare puss och kram! ❤


Hemma från matchen!

Hej sötisar! Kom precis hem från matchen,tror jag skrev träningen någon gång i förra inlägget men skitsamma haha menade matchen. Iallafall vi vann matchen med 4-3 det känns riktigt skönt verkligen! Men nu ska jag hoppa in i duschen så jag inte missar big brother klockan 10 och sen ska jag sova! Börjar inte förrens halv elva imon så kan sova länge så himla skönt! Men vi hörs mera imon puss och kram! ❤


Match time

Hej,håller på och byter om och ska snart åka till samlingen för vi har match hoppas att det går bra! Mår inte så jätte bra är förkyld ont i huvudet osånt menmen! Har inre mycket att skriva om nu och måste skynda mig haha så vi hörs när jag kommit hem från träningen puss ❤


Godnight

Hej,har precis pluggat lite och kollat på the O.C en stund! Var ute och sprang med bråten och sen gjorde vi massa olika övningar efter så de känns bra! Ska lägga mig nu och kolla på big brother sen blir det att sova har sån huvudverk som vanligt hatar det.. Jaja imon är det onsdag och en jobbig dag som väntar 😞 så vi hörs imon puss och kram ❤


Helt klart världens snyggaste! ❤

Ska gifta mig med alla!


Tyskan

Hejsan,sitter på tyskan och skriver om mitt rum slutar halv två idag så Carro hänger med mig hem så drar vi till henne och så drar vi ut och springer tror Johanna ska med också sen så ska jag nog vara med Carro tror jag om jag inte måste hem och plugga får helt enkelt se! Men vi hörs mera när jag kommit hem eller innan ❤

Sniggingar!


20:54

Hej kom precis hem från fotbollsträningen träningen var la helt okej! Innan träningen så pluggade jag bara och gjorde klart inlämningen,skönt att den äntligen är klar! Men nu ska jag hoppa in i duschen fryser skit mycket och sän går jag och lägger mig framför big brother! Gör ett sista inlägg innan jag lägger mig puss ❤


Bild

Hej,sitter på bilden orkade inte blogga imorse så de fick bli nu. Slutar halv 4 idag, segt slutar typ alltid något med fyra.. Jaja när jag kommer hem ska jag plugga på klimatsmart arbetet och sen blir det fotbollsträning på nol ik. Så ser min dag ut. Men vi hörs senare puss och kram ❤


Hemma från matchen

Hejsan,kom precis hem från matchen och fryser sjukt mycket kan knappt skriva haha, is kallt ute ju..och dom förlorade matchen med 6-3 tror jag det var. Nu är vi iallafall hos Emma hon sitter och äter så väntar på att hon ska bli klar. Så får vi se vad vi hittar på, kanske kollar film eller något? Men hörs ikväll puss och kram ❤


Hemma

Hej, kom hem från Emma för kanske två timmar sedan? ingen aning. När jag kom hem gick jag ner och tog en dusch direkt, skönt! Och nu sitter jag och jobbar med klimatsmart arbetet har hållt på i kanske en timma och är snart klar nu också så de känns riktigt bra.
Ska upp till Gunnarsson om ungefär en timma också så ska fixa mig lite nu osånt så drar vi upp på match uppe på sjövallen tror jag de va för 97:erna ska spela! De är faktiskt helt okej väder idag, lite kallt bara.
Men hörs när jag kommit hem från matchen pussar

10:20

Godmorgon uppe tidigt idag! Emma ska åka på moppe snart i Kungälv och jag måste hem och plugga för det är ett arbete som ska vara inlämnat imon så jag får fortsätta på de! Annars tror jag det inte händer så mycket med idag,bara ta de lungt! Har varit trött hela helgen vet inte varför? Men ska iallafall göra iordning oss nu jag bloggar när jag kommit hem! Puss och kram ❤


Dagen

Hej,kom precis hem till Emma ska sova här! Idag har vi varit med Isak och Linus och sen gick vi hem för vi skulle äta efter de gjorde vi inte mycket har bara tagit de lugnt,jag är trött som ett as,som kanske syns på bilden? Haha..
Men får se vad vi hittar på nu kanske går ut och träffar några eller bara ligger hemma och kollar film eller något. Hörs ikväll puss ❤


Lördag

Godmorgon! Va uppe och åt frukost förut men ligger fortfarande kvar i sängen just nu! Är jätte trött. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag.. Men vi får la helt enkelt se! Hör av er om ni vill hitta på något hihi. Väldigt kallt idag med blåser jätte mycket så de suger ju. Men ska la göra iordning oss nu vi hörs senare puss ❤


Med Emma

Hej,har varit med Emma idag och är fortfarande haha! Var i stan med Emma,Kelly och hennes mamma för Emma skulle kolla efter lite saker som hon hitta förut idag. Sen cykla vi till alafors för att hämta saker hos Emma för hon ska sova här.va precis ute men ska nog ut igen och åka och handla godis och kolla på big brother,mysigt! Vi hörs mer ikväll puss sötisar ❤


Äntligen fredag

Hej,äntligen fredag så bra! Jätte skönt känns som det precis var helg för de va lång helg älskar det.
Orkade verkligen inte gå upp i morse va så trött och är fortfarande lika trött.. Menmen jag överlever la 😉
Inte lika varmt idag heller men det funkar,idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra,inget bestämmt tror jag inte vet faktiskt inte hehe. Men vi hörs senare puss ❤


Let's dance

Hej,har varit med Emma idag!
Hon kom ner till mig kanske en timma efter vi hade slutat så va vi ute i solen osånt sen tog vi moppen till nödinge och köpte daimglass,så åkte vi till nol ik och kolla på fotboll,och nu kom vi hem för kanske en halv timma sen,så vi ligger och kollar på let's dance och ätet glass,götttt! Men hörs imon eller mer ikväll tror de blir ett inlägg till puss och kram! ❤


Sovmorgon

Hej,håller på och göra iordning mig och ska snart gå till skolan! Börjar halv elva de är gött! Lika bra väder idag,älskar det! Idag ska jag plugga hela dagen och slutar kvart i fyra så de är segt.. Men hoppas ni får en bra dag vi hörs senare puss och kram ❤


Sniggaste 😍


Träning

Hej,är uppe hos Johanna och viska åka på fotbollsträning nu uppe på sjövallen!
Kom hem vid ungefär fyra och gjorde inte så mycket har typ bara kollat på TV haha! Men jag bloggar mer senare för har brotom haha hörs puss ❤


Godmorgon

Godmorgon sötisar,håller på och fixar mig ska snart upp till Emma så åker vill skolan! Grymt väder älskar det!😃
Senare har vi fotbollsträning också sen tror jag inte de händer så mycket mer! Men ska fixa klart mig nu så hörs vi under dagen eller efter jag kommit hem ❤


Top model

Hej,kom precis hem från sjövallen va med några kompisar,och nu ligger jag och kollar på top model. försökte blogga hos Emma förut men de gick inte.. Men ska snart ner och duscha och den blir de big brother och imon är de skola imon..vill bara vara ledig längre haha,men de är ju helg snart igen 😉
Jaja men hörs mera ikväll eller imon puss och kram! ❤



Har inga bilder på datan..


Hos Emma

Hej,snart är långhelgen över de har varit grymt,igår va de jätte kul,fick träffa kapten röd osånt också,så awesome!
Men nu har jag precis åkt upp till bror,hur grymt är inte vädret idag? Men vi får la se vad vi hittar på tror vi går ut eller något,men vi hörs mera senare puss ❤


RSS 2.0